HRyeng Produkter
HRyeng Produkter as
© HRyeng Produkter as  Smedveien - Hatteng, 9046 Oteren - Tel 77715208 Epost:produkter@hryeng.no

Fabrikken

HRyeng Produkter as ble etablert i 1999 i de samme lokalene som Norvald Ryeng trevarefabrikk og Ryeng Trevare var i før oss. Det har vært trevareproduksjon her siden 1948 da Norvald Ryeng etablerte sin bedrift i en bygning satt opp av brakkematerialer etter tyskerne. Til og begynne med produserte han litt av hvert, og leverte også materialer og hele hus, men etter hvert ble det mer og mer vinduer.

Dette var den første produksjonsbedrift i Storfjord kommune -- hvis vi ser bort fra en liten betongsteinfabrikk i Skibotn. Den fikk dessverre kort levetid. Norvald Ryeng bygde ny fabrikk i 1973 i tilknytning til den gamle. Noen av de opprinnelige maskinene og verktøyene fins fremdeles. Det er en vesentlig del av Storfjords industrihistorie som er samlet her.

Ryeng Trevare som var eid av Audhild og Øystein Myrvoll, Norvald Ryengs datter og svigersønn, fortsatte i det samme spor med vinduer og dører. De la ned produksjonen i 1998, og Harald Ryeng overtok hele anlegget.
Produksjonen har til nå dreid seg hovedsakelig om vinduer og ytterdører, men også en del andre oppdrag. Vi vurderer stadig nye aktiviteter.


Vinduer og ytterdører etter mål

sökmotoroptimering